ΑΕΛ κατά ΜΜΕ: «Ανυπόστατα δημοσιεύματα»

Κατά τοπικού ΜΜΕ στρέφεται με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε περί επικείμενης αποχώρησης του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Μορέιρα.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν ανυπόστατων δημοσιευμάτων μερίδας του τοπικού τύπου περί επικείμενης αποχώρησης του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Μορέιρα, δηλώνει υπεύθυνα ότι ουδέποτε έχει συζητήσει ή έχει συναινέσει σε οποιαδήποτε υπόθεση που να περιλαμβάνει την επίλυση της συνεργασίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοικήσεως της ΑΕΛ.

Προφανώς μετά και το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, διαπιστώνουμε ότι πέρα από τα σχόλια επιπέδου πεζοδρομίου που διακινεί ο γνωστός αθλητικός συντάκτης της, προβαίνει και σε αγωνιστικές υποδείξεις στον προπονητή μας.

Είναι το ίδιο «έγκριτο» ΜΜΕ που κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ και για την ετήσια κοπή πίτας της ομάδας, δεν έκανε ουδεμία αναφορά.

Αυτού του είδους η διαχείριση δεν αποτελεί για το συγκεκριμένο μέσο και τους συνεργάτες του εξαίρεση αλλά κανόνα.

Κατά τα λοιπά αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους εις βάρος της ΑΕΛ και η ΠΑΕ τη δική της.

Ευτυχώς για εμάς τις φυλλάδες τις ξεφυλλίζουν στην πόλη μερικές εκατοντάδες ανυποψίαστοι αναγνώστες ενώ οι ανακοινώσεις ή οι συνεντεύξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ λαμβάνουν μερικά εκατομμύρια clicks & views!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις