“Συνεχίζουμε ν αγαπάμε και να στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας”

Τις ευχαριστίες του στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που κρατούν την ιστορία του ζωντανή, εξέφρασε ο φίλαθλος της ομάδας, Κώστας Μπένος.

Το μήνυμα του ερυθρόλευκου οπαδού:

“Νιώθοντας ευλογημένος να γιορτάζω τα 87 χρόνια της ομάδας που υποστηρίζω από παιδάκι με την οικογένεια μου και πλέον ανήκει ο μεγάλος μου γιος Θοδωρής, στο τμήμα κολύμβησης , θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες  μου στους ανθρώπους που συνεχίζουν να  κρατούν την ιστορία της ζωντανή !

Είναι πραγματικά απίστευτα μαγικό πως οι λίγοι που οραματίστηκαν και αυτοί που συνεχίζουν την ιδέα μπορούν να εμπνέουν τόσους πολλούς αθλητές ,προπονητές , διοικητικούς και γονείς να ασχολούνται καθημερινά !

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήταν εφάμιλλη της ιστορίας και του μέλλον του συλλόγου μας, αποδείχτηκε ότι είμαστε παρά πολλοί ερωτευμένοι με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα γεμίζαμε ακόμα και το ΕΑΚ!

Οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο φρόντισαν να δώσουν ένα έξτρα κίνητρο με τα δώρα τους από την κοπή της πίτας και την λαχειοφόρο από το οποίο το τμήμα κολύμβησης ήταν διπλά κερδισμένο ,  η Ελπι κέρδισε το ένα φλουρί και ο Θοδωρής το ποδήλατο από την λαχειοφόρο !!

Συνεχίζουμε ν αγαπάμε και να στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας

Κώστας Μπένος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις