Με 14αδα για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’

Η Νίκη προέρχεται από δύο οδυνηρές ήττες κόντρα σε ΑΣΑ και ΑΕΛ και θέλει να κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με θετικό αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νέα Ευκαρπία.

Η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του 10 ποδοσφαιριστές. Μιράντα, Κυριακίδης, Τοπαλίδης, Πολίτης θα εκτίσουν την ποινή τους από συμπλήρωση καρτών ενώ στον Βόλο παρέμειναν οι Γκαραβέλης, Μακατσάρια, Τζιώρας, Κάσσος, Κουτσιμπάνας και Να’α.

Η Νίκη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και ήδη έχει μπει στη διαδικασία να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά, στη νέα αναβαθμισμένη Σούπερ Λιγκ 2 του ενός ομίλου.

Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ Β’ θα επιδιώξει να κερδίσει, ελπίζοντας πως ο Μακεδονικός δεν θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στα Σπάτα κόντρα την ΑΕΚ Β’ ώστε να τον πιάσει στον βαθμολογικό πίνακα και να πάρει τη θέση του στα πλέι οφ.

Την αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου, σήμερα (11/3) στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Νικόλαος Σάββας (Σερρών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μαυρίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Ίτσκος (Πέλλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις