Ανακοινώνει Πανθεσσαλικό για έδρα

Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η έδρα του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η οποία θα είναι – εκτός απρόοπτου – το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει έρθει, όπως έγραψε το goalpost.gr, εδώ και αρκετές μέρες σε συμφωνία και απομένουν κάποια διαδικαστικά για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πιο συμφέρουσα τη λύση του Πανθεσσαλικού από το ΕΑΚ, καθώς, όπως υποστηρίζουν, τα χρήματα που θα δαπανηθούν όλη τη χρονιά χρησιμοποιώντας η ομάδα τις κεντρικές και βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, είναι λιγότερα, από ότι θα έδινε η διοίκηση για να χρησιμοποιήσει το ΕΑΚ και το βοηθητικό. Συν τοις άλλοις οι ανέσεις που παρέχει το Πανθεσσαλικό για τους φιλάθλους είναι περισσότερες, με σημαντικότερες το σκέπαστρο και το πάρκινγκ.
Το ΕΑΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικότητας στην ανατολική κερκίδα, αλλά και στην κερκίδα που υπάρχει προς τη Γορίτσα, με την άδεια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να λήγει τον προσεχή Οκτώβριο. Όλα αυτά τα έβαλε κάτω η διοικούσα επιτροπή και αποφάσισε να κινηθεί προς την κατεύθυνση της χρήσης του Πανθεσσαλικού.
Στο Στάδιο θα στεγαστούν και τα γραφεία της ομάδας, για τον λόγο αυτό έπαψε η διοίκηση να αναζητεί κτίριο στο κέντρο του Βόλου για τη στέγαση των γραφείων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις