Βαριά ήττα για τη Νίκη από τον ΠΑΟΚ Β’

Την τρίτη και πιο βαριά ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια γνώρισε η Νίκη από τον ΠΑΟΚ Β’, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι έχασαν με σκορ 4-0 που αποτελεί την πιο βαριά ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Η Νίκη ταξίδεψε με 14 παίκτες στη Θεσσαλονίκη, έχοντας 10 απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών, γεγονός που υποχρέωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να παρατάξει μία ενδεκάδα με πολλές «αλχημείες».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Δαρέλα να ανοίγει το σκορ πριν ακόμη συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του αγώνα. Στο 55’ όταν ο δικέφαλος πέτυχε το 2-0 με τον Φίλωνα. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ Β’ εκμεταλλευόμενος την ψυχολογική και σωματική κούραση των παικτών της Νίκης πέτυχε ακόμη δύο τέρματα. Αρχικά στο 86’ ο Σαποβάλοφ έκλεψε την μπάλα από τον Μπαχανάκ και από θέση βολής εκτέλεσε τον Κραβαρίτη για το 3-0. Η βαριά ήττα ολοκληρώθηκε για τη Νίκη στο 93’ με σουτ του Μπράντονιτς.

Έτσι παρατάχθηκε η Νίκη

Ο Κραβαρίτης υπερασπίστηκε την εστία ντεμπουτάροντας με τη φανέλα της Νίκης σε επίσημο παιχνίδι. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Στίκας και το αριστερό ο Αναστασίου. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Ανδρέου και Μπαχανάκ. Λίταινας, Γαβριηλίδης και Παναγιωτίδης αποτέλεσαν την τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Πέττα και Κρητικό να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Ο Μπαλλάς τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς

Πριν ακόμη οι παίκτες βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μόλις το 1ο λεπτό ο Δαρέλας εκμεταλλεύτηκε την “ασίστ” από σουτ του Σνάουτσνερ και από κοντά έγραψε το 1-0.

Οι κυανόλευκοι έβγαλαν αντίδραση όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Διαιτητής και βοηθός “φρόντιζαν” να σταματάνε τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονος εκνευρισμός από τους παίκτες των φιλοξενούμενων. Στο 8′ το σουτ του Πέττα μπλόκαρε ο Μπαλωμένος όπως και το αντίστοιχο του Γαβριηλίδη στο 23′.

Η Νίκη προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους κατέγραψε δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά το σουτ του Πέττα στο 40′ που κατέληξε άουτ και στο 45′ το σουτ του Λίταινα με την ίδια κατάληξη.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι άρχισε και το δεύτερο ωστόσο τόσο το σουτ του Πέττα στο 49′ όσο και αυτό του  Κρητικού στο 51′, εξουδετερώθηκαν από τον Μπαλωμένο.

Στην πρώτη φάση του στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Β’ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Σε εκτέλεσε κόρνερ ο Φίλων από το πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Η Νίκη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα τέρμα όμως μάταια. Στην καλύτερη στιγμή της, στο 84′ την κεφαλιά του Πέττα εξουδετέρωσε ο Μπαλωμένος.

Από το 85′ και μετά οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν πνεύμα. Αρχικά ο Μπαχανάκ έκανε “δώρο” το 3-0 όταν προσπάθησε να αποφύγει τον Σαποβάλοφ, αυτός του πήρε την μπάλα και εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 90′ ο ΠΑΟΚ Β’ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπράντονιτς και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-0.

Η ήττα μπορεί να μη στοίχησε βαθμολογικά στη Νίκη ωστόσο το βαρύ σκορ και το γεγονός πως ήταν η τρίτη στα τελευταία τρία παιχνίδια, προκάλεσε απογοήτευση στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας (59’ λ.τρ. Κιτσάκης), Γιαξής, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ (76’ Σαποβάλοφ), Σπυράκος, Γκούμας (38’ λ.τρ. Πανίδης), Δαρέλας (76’ Μπράντονιτς), Κανίς (76’ Τσίκος).

ΝΙΚΗ: Κραβαρίτης, Στίκας, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Ανδρέου, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπαλλάς (69’ Βουκελάτος).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Σάββας (Σερρών).

4ος διαιτητής: Μαυρίδης (Ημαθίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις