Τουρνουά Beach Soccer 2016 στην παραλία Χορευτού

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση σε όλο το ηλικιακό κοινό, αποτελεί το τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο. Πρόκειται για μια διοργάνωση που…

έχει γίνει πλέον θεσμός, η οποία θα διεξαχθεί και φέτος στην παραλία Χορευτού και αποτελεί συνδιοργάνωση των Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου με τον Α.Ο.Ζ Κένταυρος, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Έφτασε ο καιρός και φέτος για το καλοκαιρινό Τουρνουά Beach Soccer 5χ5 2016! Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου με τον Α.Ο.Ζ Κένταυρος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνουν και φέτος αυτή τη καλοκαιρινή αθλητική γιορτή στην άμμο στη παραλία του Χορευτού.
Το Τουρνουά θα γίνει από τις 1 έως τις 6 Αυγούστου 2016. Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε έως και τη Πέμπτη 28 Ιουλίου στο τηλ:24260 23060 και τις ώρες 9:00 -13:00 και 18:00 – 21:00. Συμμετοχές πέραν της αναγραφόμενης ημερομηνίας δε θα γίνουν δεκτές.
Η Κλήρωση θα γίνει το Παρασκεύη 29 Ιουλίου στα γραφεία του συλλόγου και σχετικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν στο ίντερνετ.

Από φέτος είναι υποχρεωτικό όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικοι και οι κηδεμόνες των ανηλίκων αθλητών να έχουν προσκομίσει στη διοργανώτρια αρχή, έγκαιρα συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες υπεύθυνες δηλώσεις, που αφορούν την κατάσταση της υγείας τους, αλλά και την ανάληψη της ευθύνης, για τη συμμετοχή των αθλητών στη διοργάνωση. Οποιοσδήποτε για οποιοδήποτε λόγο δε θα έχει προσκομίσει εγκαίρως την υπεύθυνη δήλωση αποκλείεται αυτομάτως και από τη διοργάνωση χωρίς καμία διεκδίκηση!

Τα σχετικά έγραφα μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα εκτυπώσετε από εδώ.
Τα έγγραφα μπορείτε να τα προσκομίσετε προσωπικώς η δια εκπροσώπου στη Ζαγορά κατάστημα χρωμάτων Κυρ Γεώργιο Θαρσίτη τηλ:2426023060.
Ακόμη όλοι οι συμμετέχοντες μικροί μεγάλοι θα αγωνισθούν με φανέλες (T-shirt). Δε θα επιτραπεί σε κανέναν να αγωνιστεί γυμνός και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ακολουθεί αποκλεισμός από τη διοργάνωση χωρίς καμία διεκδίκηση!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις