“Μελισσανίδης και ΠΑΟΚ μας ρίξανε – Τι δουλειά έχει ο Λεβαδειακός στον Βορρά;”

Τηλεφωνική παρέμβαση στη διαδικτυακή εκπομπή “Χύμα και σταράτα” που επιμελείται ο Κώστας Λάππας, έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Στέργιος Διαμάντης, προχωρώντας σε μία σειρά αποκαλύψεων για τον τρόπο που υποβιβάστηκε η ομάδα του από τη Super League 2.

Η δήλωση του κ. Διαμάντη όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr

“Εμάς πώς μας ρίξανε πέρυσι. Η Βέροια πέρυσι ψήφισε Μαρτσούκο και δεν κρυβόμαστε. Τους ψηφίσαμε και μας ρίξανε. Γιατί πέσαμε; Γιατί ο Μελισσανίδης είχε τον Διαγόρα και την Καλαμαριά και ο ΠΑΟΚ είχε τον Μακεδονικό και την Αριδαία κι εμείς πολεμούσαμε ρομαντικά κάνοντας προϋπολογισμό 800 χιλιάδες, βασιζόμενοι στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας, με χορηγίες και διαρκείας, με τους παίκτες πληρωμένους μέχρι 30 Απριλίου. Δεν πλήρωσα το ΙΚΑ και αυτή τη στιγμή είμαι κατηγορούμενος, κινδυνεύω να πάω και φυλακή και δυστυχώς το ίδιο έργο που έγινε πέρυσι, γίνεται και φέτος.

Που το είδατε εσείς, ο Λεβαδειακός στον Βόρειο όμιλο; “Νιάου νιάου στα κεραμίδια…”. Το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο. Είμαι από τους τελευταίους ρομαντικούς, έζησα την τελευταία “βασίλισσα του Βορρά”, τον Πιερικό, την Δράμα, τον Πανιώνιο, την Κόρινθο, την Παναχαϊκή. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις