«Βόμβα» στη Λάρισα: Ανακλήθηκαν τα δελτία όλων των χειμερινών μεταγραφών!

Τα πάνω-κάτω στη Λάρισα, με την ΕΙΠ της ΕΠΟ να ανακαλεί τα τέσσερα δελτία των χειμερινών μεταγραφών της ομάδας και να λήγει τον δανεισμό του Μορέιρα, λόγω ληξιπρόθεσμος οφειλής.

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΛ να έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα έγγραφο της οικονομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ περί “άρσης ανάκλησης της βεβαίωσης μη οφειλής”, ωστόσο το πρόβλημα για τους “βυσσινί” παραμένει και μάλιστα είναι μεγάλο.

Αυτό γιατί οι Θεσσαλοί πλήρωσαν εκπρόθεσμα κι αφού είχαν ειδοποιηθεί σχετικά για τις προθεσμίες, την οφειλή που είχαν προς την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών να προχωρήσει στην ανάκληση των δελτίων των χειμερινών αποκτημάτων της ομάδας.

Η προθεσμία που είχε η Λάρισα για να καλύψει την οφειλή, ήταν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ υπήρχε και περιθώριο ακόμη πέντε εργάσιμων ημερών. Στις 8 Μαρτίου που ήταν και η καταληκτική ημερομηνία, οι “βυσσινί” ενημερώθηκαν μάλιστα σχετικά, αλλά έσπευσαν τελικά να πληρώσουν πέντε ημέρες αργότερα κι αφού χθες (12/3) έγινε άρση της βεβαίως μη οφειλής.

Ως εκ τούτου, η ΕΙΠ αποφάσισε σήμερα (13/3) την ανάκληση των δελτίων των Τσουμάνη, Φατάι, Στίνα και Κότσιτς, ενώ διέταξε και τη λύση του δανεισμού του Μορέιρα από την Άρσεναλ Σαραντίν της Αργεντινής!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η οικονομική διεύθυνση της ΕΠΟ είχε προχωρήσει αρχικά στη βεβαίωσης μη οφειλής προς τη Λάρισα, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε προχωρήσει σε εκχώρηση του ποσού αυτού από εταιρεία συμφερόντων του Αχιλλέα Νταβέλη (Animus AE), κάτι που με απόφαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας, δεν επιτρέπεται, όπως και οι μεταχρονολογημένες επιταγές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις