«Κινδυνεύει η ομάδα μου κι επέλεξα έναν από τους καλύτερους»

Τους λόγους που χάλασε το deal με τον Ατζούν αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενούμενος στο στούντιο της TRT

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε, επίσης, για την επιλογή να πάει στην έφεση για την υπόθεση «Τεττέι» με τον Αλέξη Κούγια

Οι δηλώσεις του στο TRT:

Για τον Αλέξη Κούγια: «Με τον Αλέξη Κούγια ή τον Αλέκο, όπως θέλετε πέστε το, έχω μια διαχρονική κόντρα. Εχουμε διαφορετικές απόψεις που φτάνουν στα άκρα και θα συνεχίσουμε να έχουμε. Πέστε μου όμως, αν εγώ σε όλη αυτήν την πορεία αναφέρθηκε ποτέ για τις νομικές του ικανότητες. Τον έχω… λούσει, έχουμε μια κόντρα, αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλός νομικός. Βάζω πρωταρχικά το συμφέρον. Στην υπόθεση αυτή που κινδυνεύει η ομάδα μου, επέλεξα αν όχι τον καλύτερο – έναν από τους καλύτερους νομικούς. Και κλείνουμε εδώ. Τον πήρα στις 12.00 το βράδυ, μου είπε “ναι, γιατί έχεις δίκιο”. Επέλεξα αν όχι τον καλύτερο, έναν από τους καλύτερους δικηγόρους. Δεν βάζω προσωπικά στη μέση».

Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία αγοραπωλησίας, αυτός που μεταβιβάζει – γιατί είχα να εκπροσωπήσω κι έναν αριθμό μετόχων – αυτός που αγοράζει έχει και τον τελευταίο λόγο. Επιμείναμε εμείς σε μια ασφαλιστική δικλίδα, για την οποία ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη. Αποφασίσαμε έτσι να μη μεταβιβαστούν οι μετοχές. Όποιος θέλει καλώς να έρθει. Ο κύριος Ατζούν αποχώρησε. Εκλεισε το κεφάλαιο αυτό, αν ανοίξει εξαρτάται από τον ίδιο.

Για το αν θα πρέπει να υποχωρήσει ο Ατζούν στα «θέλω» της ΠΑΕ, ο κύριος Μπέος απάντησε: «Ναι, αλλά ούτος ή άλλος εγώ έχω δηλώσει ότι το Μάιο που τελειώνει το πρωτάθλημα αποχωρώ. Η ζωή η δικιά μου έχει τεράστια ενδιαφέροντα. Είτε με ταξίδια είτε λίγο με το life style είτε με τα παιδιά μου είτε με τη σύντροφό μου. Άρα το χρόνο που αφιερώνω στην ομάδα και στο ποδόσφαιρο θα τον αφιερώσω για να ζήσω καλύτερα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου.

Από το Μάιο το ποδόσφαιρο για εμένα κλείνει. Το χρόνο αυτόν θα τον αφιερώσω στην πόλη μου γιατί θέλω να αφήσω το στίγμα μου, ότι μετά από καταστροφές πέρασε ο Αχιλλέας Μπέος και άφησε ένα, δύο, τρία, πέντε πράγματα… Γιατί αυτά μένουν και στην προσωπική μου ζωή, που μέσα σ’ αυτό είναι κι η σύντροφός μου η οποία μου δίνει δύναμη και νόημα ζωής. Είμαι ερωτευμένος, πειράζει; Είμαι και ερωτευμένος με τον εαυτό μου, θέλω να είμαι καλά. Θα τα ακούσω κι αυτά: “Σεξιστής, ναρκισσιστής”. Τα έχω συνηθίσει αυτά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις