Άξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός Βόλου, 3-1 την Αγία Άννα στο καμίνι του ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε δίκαια 3-1 την Αγία Άννα στο ΕΑΚ που γνώρισε στιγμές του παρελθόντος και τρεις στροφές πριν το φινάλε “καθάρισε” την υπόθεση τίτλος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37′ με τον Παπαδημητρίου όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με καρδιά πρωταθλητή ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πέτυχαν τρία γκολ με σκόρερ τους Γκαλίτσιο, Σέττο και Βλάχο, βάζοντας “φωτιά” στο ΕΑΚ που κατακλύστηκε από το κόσμο.

H υπεροχή του Ολυμπιακού Βόλου από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν μετουσιώθηκε σε γκολ για τους γηπεδούχους, με την Αγία Άννα να “παγώνει” το ΕΑΚ στο 37′ όταν ο Παπαδημητρίου τελείωσε ιδανικά την ασίστ του Μακρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Οικονόμου και του Ματέα άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού που πίεσε περισσότερο και με τη βοήθεια του κόσμου πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή.

Στο 75′ ο Βλάχος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδωρόπουλου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαλίτσιος. O αμυντικός της Αγίας Άννας αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους ερυθρόλευκους. Έξι λεπτά αργότερα ο Κακάμης γέμισε με φάουλ στην περιοχή με τον Σέττο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, κάνοντας το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βλάχος στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν με προβολή έγραψε το τελικό 3-1.

Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος έγιναν πανηγυρίζοντας τον πρώτο στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Διαιτητής: Γ. Τασιόπουλος.

Βοηθοί: Δ. Σακκάς, Π. Σακκάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας (46’ Οικονόμου), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (73’ Αναστασίου), Κυρίτσης (69’ Ματέα), Βλάχος, Ζέρης, Σέττος (90’ Κατσαγεωργίου)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Ηλ. Αϊντίνι, Τόγιας, Θεοδωρόπουλος, Χολέβας, Καλτσουνάς, Βέργος, Μακρής (61’ Χειλάς), Κόλα (71’ Ζαφειρίου), Παπαδημητρίου, Αργύρης, Κορέτα (82’ Τσελεπής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις