ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: «Σκόραρε» με την απόκτηση Αλέξανδρου Αραπίτσα

Σε συνεχείς κινήσεις για τον σχηματισμό του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, βρίσκεται ο Πρωτεσίλαος, που κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ ένα ποδοσφαιριστή, γνώριμο από τα παλιά. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αραπίτσα που μετά από πολλά χρόνια…

επιστρέφει στην ομάδα του Πρωτεσιλάου, όπου είχε αγωνιστεί τις περιόδους 2007-08 και 2008-09, με πολύ μεγάλη επιτυχία τότε.

Ο Αλέξανδρος Αραπίτσας είναι γνωστός για την εκτελεστική του δεινότητα και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο σκοράρισμα αποτελώντας εξαιρετική επιλογή στη «γραμμή κρούσης».

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Υλοποιώντας το πλάνο Δ.Σ. και προπονητής συνεχίζουμε την ενίσχυση της ομάδας, με παίκτες από την περιοχή μας. Έτσι με τη φανέλα του Πρωτεσιλάου θα αγωνιστεί την προσεχή χρονιά και ο Αλέξανδρος Αραπίτσας.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα ένα φίλο πάνω απ’ όλα κι ένα παίκτη του οποίου η αγωνιστικότητα του και το ήθος του είναι γνωστά σε όλους.
Καλή Χρονιά Αλέκο, με υγεία και πολλά γκολ!!!!»

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τη συμφωνία με τον Μιχάλη Ανδρωνά, ακολούθησε η παραμονή στην ομάδα του αρχισκόρερ Θανάση Παπαδόπουλου, ενώ αποκτήθηκε κι ο νεαρός Βαγγέλης Νικογιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις