Κόντης: «Σημαντικό ρόλο το κίνητρο»

Χαρούμενος για τη νίκη του Βόλου στην Τρίπολη (0-2) στην πρεμιέρα των play out δήλωσε ο Χρήστος Κόντης. Σημαντικό ρόλο για τον Χρήστο Κόντη έπαιξε το κίνητρο που είχαν οι παίκτες του απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Βόλου:

«Το κίνητρο έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είπα στους παίκτες μου ότι ξεκινάμε ένα μίνι πρωτάθλημα επτά αγωνιστικών και σήμερα έπρεπε να μπούμε με το δεξί. Παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες μας είχαν τεράστιο κίνητρο να ξεκινήσουμε με το δεξί, με μία καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με δύο γκολ και με μία καθαρή νίκη για την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και για τα παιδιά.

Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά θεωρώ ότι βλέποντας μέρα με τη μέρα τα παιδιά στις προπονήσεις, έχουν πράγματα να δώσουν, σήμερα έβγαλαν ένα κομμάτι του εαυτούς τους. Αρχίζουν και παίζουν πιο ελεύθερα, ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, για μένα το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση και χαρά, αν δεν χαίρονται αυτοί δεν θα μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, και θέλουμε να μετουσιώνουμε την καλή εμφάνιση σε νίκη και τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις