«Μάρτυρας κατηγορίας για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Μπέος»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενούμενος στον Γιώργο Γεωργούλα και στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM. Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε πως σύντομα κατατίθεται μήνυση κατά της εγκληματικής οργάνωσης που καταδυναστεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, στήνοντας παιχνίδια.

Η σχετική τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μία μήνυση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία θα περιλαμβάνει περισσότερους από 40 κατηγορουμένους σε όλη την Ελλάδα που στήνουν παιχνίδια. Θα δίνει γεγονότα, ονοματεπώνυμα και συμπεριφορές.

Περιμένω το συμβούλιο της Super League 2 που ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος, είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπος και του Ολυμπιακού Β’. Οπότε σ’ αυτό το χάος που υπάρχει εκεί, σ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει χρόνια, από 2008 και κάποιοι εκδηλώνουν τα πάθη τους, στον τζόγο, καταστρέφοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάρτυρες κατηγορίας σ’ αυτή την υπόθεση είναι ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, είμαι εγώ και είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Μάρτυρες κατηγορίας θα είναι περισσότεροι από 40. Είναι πολύ σοβαρή δουλειά που την κάνω εδώ και έξι μήνες, απλώς θέλω να βάλω τις τελευταίες πινελιές και το λέω ευθέως, είναι η τελευταία ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κανονικά θα έπρεπε να βάλω και τον Ιβάν Σαββίδη. Όταν μίλησα με τον Μάκη Γκαγκάτση, που έχω μία φιλική σχέση, μπορεί να βάλω και τον Ιβάν Σαββίδη. Τέτοιους ανθρώπους που έχουν δώσει εκατομμύρια για τις ομάδες τους και να εξαρτάται η τύχη τους από κάποια ρεμάλια που κανονίζουν ποιοι διαιτητές θα παίξουν τα παιχνίδια από τη Γ’ Εθνική μέχρι την Α’ Εθνική. Κάποια ρεμάλια που ορίζουν τις τύχες των ομάδων, που κανονίζουν τις ομάδες που θα πάνε στη Β’ Εθνική για να στήνουν παιχνίδια.

Συνδυάζω τη μήνυση αυτή, με τις μηνύσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για τους διαιτητές με την ΑΕΚ, με την Κηφισιά, με τη δικογραφία με τα στημένα παιχνίδια που εκκρεμεί.

Προσπαθώ να κάνω μία πολύ σοβαρή δουλειά. Το κάνουμε τώρα που ο Ολυμπιακός είναι στα πάνω του γιατί όταν είσαι στα κάτω σου κάποιοι μπορεί να μην σε φοβούνται. Ήρθε όμως η στιγμή για να ταυτιστεί και ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλοι μαζί για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μαζί μ’ εμάς και ο Αλαφούζος αλλά και οι υπόλοιποι που έχουν πραγματική αγάπη στο ποδόσφαιρο. Είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης μάρτυρας, είναι σημαντικοί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιοκτήτες ομάδων»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις