Στον αθλητικό εισαγγελέα η δικογραφία για τα στημένα: Στοιχεία για τουλάχιστον 30 πρόσωπα

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας, για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, στην οποία εμπλέκονται ομάδας της SL2, αλλά και της SL1.

Όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”, όλα τα τμήματα της δικογραφίας διαβιβάστηκαν στον αθλητικό και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikisports, από την έρευνα σε υπολογιστές, λαπτοπ και κινητά των εμπλεκομένων, συνδιαστικά με τις νόμιμα καταγεγραμμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις, φέρεται να προκύπτουν στοιχεία, γιά τουλάχιστον 30 πρόσωπα.

Τον τελευταίο λόγο ωστόσο τον έχει ο αθλητικός – ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο οποίος μελετά το υλικό της ογκώδους δικογραφίας, προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Τα ενδεχόμενα είναι:

– Nα ασκήσει προσωπικές ποινικές διώξεις, είτε γιά όλους τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, είτε για ορισμένους.

– Να ασκήσει ποινικές διώξεις in rem και να διαβιβάσει τη δικογραφία στον ανακριτή, για την προσωποποίηση των κατηγοριών.

– Να παραγγείλει περαιτέρω έρευνα, εάν κρίνει ότι, δεν επαρκούν τα στοιχεία, για την άσκηση ποινικών διωξεων.

– Να αρχειοθετήσει την υπόθεση – ενδεχομένως για ορισμένους εκ των εμπλεκομένων, εαν κρίνει ότι, γι αυτούς δεν υπάρχουν στοιχεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις