«Κορυφαία η διοργάνωση του Βόλου»

Ως το κορυφαίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, στα χρόνια που ο ίδιος (από το 2000) είναι ομοσπονδιακός τεχνικός, χαρακτήρισε την διοργάνωση του Βόλου, ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης σε δηλώσεις του.

Ο εκ των ομοσπονδιακών μας τεχνικών, τόνισε επίσης τη δυναμική που είχε αυτή η Εθνική μας ομάδα και υπογράμμισε τα οφέλη συνολικά για το άθλημα.

«Αυτή η διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε σήμερα και με την Πανεπιστημιάδα εδώ στο Βόλο, αποτελεί σίγουρα την κορυφαία στα όσα χρόνια εγώ είμαι ομοσπονδιακός τεχνικός, από όλες τις πλευρές. Επιδόσεων με τα τόσα (22) παγκόσμια ρεκόρ που έγιναν, οργανωτικά, αλλά και την ίδια την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας που είχε τον υψηλότερο αριθμό (7) συγκομιδής μεταλλίων σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών.

Ο αρχικός μας σχεδιασμός δεν ήταν αυτός, αλλά πάντα είμαστε συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις μας και όπως αποδείχθηκε σ’ αυτή την διοργάνωση, τις ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας.

Αυτή η διοργάνωση έκανε καλό και στους νεότερους αθλητές μας που, αυτές τις μέρες, ήλθαν στο Βόλο και παρακολούθησαν τους αγώνες, είδαν από κοντά σπουδαίους αθλητές, αθλητές – είδωλα γι αυτούς, σε μια κορυφαία διοργάνωση τέλεια από κάθε άποψη.

Σε επίπεδο αθλητών μας, τα παιδιά που έφτασαν στα μετάλλια, αλλά και το φοβερό παγκόσμιο ρεκόρ του Λουκά Καρετζόπουλου (100μ επιφάνεια), ήταν σπουδαία γεγονότα για εμάς.

Είμαστε περήφανοι, ως ομοσπονδιακοί τεχνικοί (σ.σ: έτερος ο Αλέξανδρος Ξιάρχος), που είχαμε αυτή την Εθνική ομάδα στα χέρια μας και δουλέψαμε με αυτά τα παιδιά. Όσο για τον Αντώνη (Τσουρουνάκη) που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν η τελευταία του διοργάνωση, όπου και πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα του. Την άξιζε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις