“Γίνονται ενέργειες ώστε η ΑΕΛ να μην παίξει οποιοδήποτε ματς χωρίς τις μεταγραφές της”

Στην εκπομπή Tsoumbox του Campos 97.8 μίλησε σήμερα ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δημήτρης Παπαλέξης, ζητώντας επί της ουσίας από τον κόσμο αλλά και τον τοπικό Τύπο να δείξει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της διοίκησης, τόσο στο ζήτημα της συμμετοχής των Ομάδων Β’ στα play off, που ετέθη από τους “βυσσινί” και άνοιξε “πόλεμο” σε βάρος τους, όσο και στο ζήτημα των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών.

Όλα αυτά, σε συνέχεια φυσικά των χθεσινών γεγονότων με την απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας να δεχθεί στα play off την ΑΕΚ Β’ και να προχωρήσει σε κλήρωση, από την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ αποχώρησε, εκδίδοντας αργότερα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει για την πρόθεσή της να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

“Είμασταν προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια”, είπε ο κ.Παπαλέξης στον οικοδεσπότη της εκπομπής Χρήστο Τσούμαρη και συνέχισε: “Θεωρούμε δεδομένη την επιστροφή των δελτίων, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης την Τρίτη (σ.σ. 26/03) στο Διαιτητικό και σαφή την ερμηνεία του Κανονισμού ως προς τις ομάδες Β’. Για το συγκεκριμένο θέμα καταθέτουμε επίσης προσφυγή κι ελπίζουμε να εκδικαστεί την ίδια μέρα για να ξέρουμε όλοι το συντομότερο που βαδίζουμε”.

Από εκεί και πέρα, δήλωσε πως δεν βλέπει οποιαδήποτε αρνητική επιρροή στο αγωνιστικό τμήμα απ’ όλη αυτή την περιπέτεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνονται ενέργειες ώστε η ΑΕΛ να μην παίξει οποιοδήποτε ματς χωρίς τις μεταγραφές της, παρότι το δεδομένο αυτή τη στιγμή λέει ότι αυτή την Κυριακή 24/03 αντιμετωπίζει τη Νίκη στο Βόλο.

Επιπλέον, ζήτησε απ’ τον κόσμο να σταθεί σθεναρά στο πλευρό της ομάδας, ενημερώνοντας ότι θα ζητηθούν επίσημα εισιτήρια για όλα τα εκτός έδρας ματς των play off, ενώ κατέληξε λέγοντας πως “είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του προέδρου να προχωρήσει σε συγκρούσεις γιατί δεν αποδέχθηκε να εντάξει την ΑΕΛ σε οποιοδήποτε άρμα”!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις