Δείπνο προς τιμήν του κ. Τζήμα από τη Λέσχη Φίλων Νίκης

Δείπνο προς τιμήν του κ. Τζήμα, του κ. Μπίλη, του κ. Κοκκινάκη και μελών του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, παρέθεσε η Λέσχη Φίλων, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης παρουσίασης του τεχνικού τιμ και της διοικούσας επιτροπής σε μέσα ενημέρωσης και στον κόσμο της ομάδας.

Σε μία ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα ο νέος ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής Νίκης συνομίλησε με τα μέλη της Λέσχης και έλυσε απορίες τους. Παρά την σχετική κούραση ο κ. Τζήμας δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έπεσαν στο «τραπέζι», με τους συνομιλητές του να αποχωρούν πλήρως ικανοποιημένοι από τις διευκρινήσεις και το όραμα του Προέδρου της ποδοσφαιρικής Νίκης για την ομάδα.

Από τον κ. Μπίλη έγινε πλήρης ανάλυση για το αγωνιστικό του πλάνο και τη φιλοσοφία με την οποία θα χτιστεί η φετινή ομάδα, ενώ η κ. Κοκκινάκη ανέλυσε τα σενάρια και τις πιθανότητες δημιουργίας ενός νέου γηπέδου για την ομάδα.

Η βραδιά ξεκίνησε με μία ευχάριστη έκπληξη για τον επίτιμο καλεσμένο καθώς στον κ. Τζήμα προσφέρθηκε ένα βιβλίο με την ιστορία της Νίκης και μία ανθοδέσμη. Το ραντεβού για ανάλογες εποικοδομητικές συναντήσεις ανανεώθηκε για το προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις