Αποφασισμένοι για ΝΙΚΗ κόντρα στην ΑΕΛ

Με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την βγάλει με πειστικό τρόπο από τον δρόμο των αποτυχιών, θα παραταχθεί η Νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, σήμερα (24/3), στις 3 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πρεμιέρα των playoffs. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε μία ομάδα που έχουν να κερδίσουν πολλά χρόνια και τα τελευταία δύο, μετράνε μόνο ήττες. Να σημειώουμε πως ο αγώνας με την ΑΕΛ ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της κανονικής περιόδου, με την ήττα να προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας.

Οι απουσίες, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια έχουν ελαχιστοποιηθεί, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει τη δυνατότητα να έχει γεμάτη αποστολή.

Εκτός του Τάσου Κρητικού που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, εκτός αποστολής θα μείνει και ο Αντουάν Να’α καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Στην 20άδα αναμένεται να βρίσκεται κανονικά ο Χοσέτε Μιράντα που έβγαλε χωρίς προβλήματα το προπονητικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες θα βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό, με τον προπονητή της Νίκης να κάνει την τελική επιλογή για την 20αδα πριν από το παιχνίδι.

Καίγεται για το τρίποντο η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ καίγεται για τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν σε τροχιά πρωταθλητισμού και στο κυνήγι του πρωτοπόρου Λεβαδειακού. Στην αποστολή της ΑΕΛ δεν συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν οι οποίοι είναι οι εξής: Βίκτορ Στίνα (που απουσιάζει και με την Εθνική Μολβαδίας), Μιχάλης Τσουμάνης (είναι και τραυματίας καθώς έχει ρήξη κλείδας), Λεάντρο Μορέιρα (βρίσκεται εκτός ομάδας), Σρτζαν Κόσιτς και Κεχίντε Φατάι

Οι 23 παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ΑΕΛ είναι οι εξής: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Κουκουράβας, Μιλτιάδης, Ζησούλης, Kossonou, Παπαγεωργίου Κ., Andrada, Νίνο, Pedrozo, Μαυριάς και Βλιώρας.

Εκτός αποστολής έμεινε, επίσης,  ο μακροχρόνια τραυματίας, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι) ο ανέτοιμος, Δημήτρης Στάμου, που προέρχεται από θλάση στον τετρακέφαλο την οποία ακολούθησαν μικροϋποτροπές, οι οποίες δεν του επιτρέπουν εδώ και καιρό να επανέλθει σε δράση και για αγωνιστικούς λόγους ο Λάμπρος Αντωνόπουλος.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού  θα διευθύνει ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Βοηθοί του θα είναι ο Ανδρέας Μεϊντανας (Αχαΐας) και Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων). Ο Στέφανος Κουμπαράκης έχει “σφυρίξει” την φετινή σεζόν δύο ακόμη παιχνίδια της Super League2 και συγκεκριμένα το Ηλιούπολη – Καλλιθέα (1-2) και το Ηρακλής – Λεβαδειακός (0-1).

Εχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Θυμίζουμε ότι για τους αγώνες των Play Off δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες της Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις