Ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Νίκη Βόλου και ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, για τον Α’ όμιλο της SL2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Πεντρόσο, με κυανόλευκους να ισοφαρίζουν δέκα λεπτά αργότερα με τον Γαβριηλίδη.

Η απώλεια των δύο βαθμών για τους βυσσινί άνοιξε τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους πέντε, καθώς οι Βοιωτοί πέρασαν με 3-1 από την έδρα του Μακεδονικού.

Η ομάδα της Λάρισας βάσει της συνολικής εικόνας δικαιούταν περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι, με τον Θανάση Γκαραβέλη να αναδεικνύεται σε MVP για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα, ωστόσο το λάθος του Σουλούκου έδωσε την ευκαιρία στη Νίκη να ισοφαρίσει και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τη Νίκη να δίνει χώρους και να προσπαθεί να παίξει στην κόντρα. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη εγκλωβίστηκε και δεν μπόρεσε να απειλήσει πέρα από μία δύο ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Νίνο.

Το ματς λεπτό προς λεπτό όπως το κατέγραψε το goalpost.gr LIVE EVENT:

 

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (76’ Μιράντα), Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Λίταινας (70’ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης, Παναγιωτίδης (86’ Μακατσάρια), Τζιώρας (46’ λ.τρ. Κάσσος).

ΑΕΛ (Π. Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (87’ Θωμαΐδης), Μαυριάς, Κοσονού (65’ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

4ος διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις