Ανακοίνωση των παικτών των Μυρμιδόνων για τον αγώνα με τον ΓΣΑ

Το Σάββατο στον Αλμυρό διεξήχθη ο αγώνας Μυρμιδόνες-ΓΣ Αλμυρού τον οποίο σημάδεψε ο τραυματισμός του Μάντζιου μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ του Χολέβα το οποίο οδήγησε τον πρώτο στο νοσοκομείο με τετραπλό κάταγμα στο πόδι. Οι παίχτες του συλλόγου του Πλατάνου…

…εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για τα όσα διαδρματίστηκαν: 

“Σαν άνθρωποι πρώτα και μετά σαν ποδοσφαιριστές θελουμε να καταγγείλουμε το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο ορισμένων αθλητών του ΓΣΑ στον προχθεσινό αγώνα Μυρμιδόνες – ΓΣΑ υπό την ανοχή του διαιτητή Κρητικού. Ο διαιτητής του αγώνα κατά τη γνώμη μας δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να αγωνιστεί όπως έπρεπε χαρίζοντας την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Μάντζιο από τον “Γκοϊκοιτσέα” της Μαγνησίας. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτός ο άνθρωπος χτύπησε με τέτοιο μίσος τον συμπαίκτη μας άθελά του. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι αυτό το χτύπημα έγινε καταλάθος. Επίσης καταγγέλουμε ορισμένους φιλάθλους οι οποίοι κατά την αλλαγή του ποδοσφαιριστή του Αλμυρού που υπέπεσε σε αυτό το μαρκάρισμα χειροκροτούσανε προκλητικά! Επίσης θεωρούμε οτι ο διαιτητής Κρητικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα όχι μόνο για τη φάση του τραυματισμού του Μάντζιου αλλά και σε άλλες φάσεις που όπως με τον Μπουρνάκη σε δυο περιπτώσεις για χτυπήματα εκτός φάσης που έγιναν μπροστά στα μάτια του διαιτητή και του πρώτου βοηθού του.(οι φάσεις που αναφέρουμε φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο του αγώνα)
Υ.Γ.1 Λέμε τα άσχημα όμως πρέπει να λέμε και τα σωστά. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους-ανθρώπους που χειροκροτήσανε τον συμπαίκτη μας κατά την έξοδό του από το γήπεδο με το ασθενοφόρο.
Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές του ΓΣΑ για την άψογη ανθρώπινη συμπεριφορά τους (εκτός των εξαιρέσεων)
Υ.Γ.3 Επειδή πολλοί θα βγάλουν πάλι τα δικά τους συμπεράσματα διευκρινίζουμε ότι αυτή η ανακοίνωση δεν σημαδεύει τον αντίπαλο σύλλογο αλλά μεμονωμένα σκληρά και σημαδεμένα περιστατικά για να καταφέρουν τον σκοπό τους (όπως και για μεμονωμένα περιστατικά μιλούσαμε και στην Ευξεινούπολη, άσχετα αν κάποιοι είπανε τα πράγματα όπως ήθελαν) και κατά κύριο λόγο τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα και του πρώτου βοηθού του.
Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε στον συμπαίκτη μας Βασίλη Μάντζιο περαστικά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις