«Όλες οι χούντες έχουν ημερομηνία λήξης»

Με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος καταφέρετε εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, με αφορμή την επανέναρξη των playouts.

Αναλυτικά:

“Ας ξεκινήσουμε με την ιστορική παραδοχή ότι όλες οι χούντες, ακόμη και οι πιο στυγνές, έχουν ημερομηνία λήξης. Και ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν, αυτή που στραγγαλίζει τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή η διαιτητική χούντα του Μάνταλου και όσων τον στηρίζουν από το παρασκήνιο, τελειώνει σύντομα.
Εν όψει λοιπόν της επανέναρξης των playout και των εναπομείναντων παιχνιδιών απευθύνομαι σε αυτούς που με τα σφυρίγματά τους θα κρίνουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα καθορίσουν την τύχη κάθε ομάδας, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν ευσυνείδητα στο καθήκον που τους ανατέθηκε, αποδίδοντας δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο και επιτρέποντας σε κάθε ομάδα να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.
Ας σφυρίξουν με γνώμονα την αξιοπρέπειά τους και με σεβασμό σε ομάδες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, προστατεύοντας το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ας αγνοήσουν τις οχλήσεις και τις πιέσεις που θα τους ασκηθούν από συγκεκριμένους ανθρώπους, για συγκεκριμένους λόγους. Εν τέλει ας κοιτάξουν μπροστά, την επόμενη μέρα που έρχεται χωρίς το φόβο των Μάνταλων και των υποστηρικτών τους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις