Σταύρου: Δεν δυσκολεύτηκα να πω το «ναι» στον Ολυμπιακό Β.

Ο Ηλίας Σταύρου μετά από «γεμάτες» χρονιές στην Καλλιθέα και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου με η φιλοδοξία να τον βοηθήσει να πετύχει το στόχο της ανόδου και όπως τονίζει με δηλώσεις του στο goalpost.gr να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» στη Football League, εφόσον βέβαια…

…το βολιώτικο συγκρότημα ανέβει κατηγορία:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου και θα αγωνιστώ σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Οι άνθρωποι του συλλόγου από την πρώτη επαφή που είχαμε, έδειξαν πως λειτουργούν επαγγελματικά, έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την ομάδα κι αυτό με έκανε να μην το πολυσκεφτώ και να πω το «ναι». Σίγουρα η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία που δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό Βόλου και θα φροντίσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες, να φέρουμε ξανά την ομάδα στη φυσική της θέση. Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλω να έχω και εγώ συμμετοχή και θα φροντίζω κάθε Κυριακή να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.
Η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία με ιδιαιτερότητες, οι περισσότερες ομάδες στηρίζονται στη δύναμη, όμως αυτό δεν με προβληματίζει. Στον Ολυμπιακό έχουν έρθει πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αναμένονται κι άλλοι παίκτες με εμπειρία και μπορούμε να συνθέσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να κερδίζει κάθε αντίπαλο.
Θα είμαστε μια καινούργια ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός ξεκινά από το μηδέν, ωστόσο, μέσα από την προετοιμασία και τις προπονήσεις, πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα «δέσουμε», ως ομάδα και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Έρχομαι στην ομάδα με στόχο να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και με την προοπτική του χρόνου να αποτελέσω μέλος του Ολυμπιακού Βόλου και στη Football League, εφόσον όλα πάνε καλά και η ομάδα ανέβει κατηγορία. Υπάρχει όρεξη και διάθεση απ’ όλους και εύχομαι η χρονιά να είναι πετυχημένη για τον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις