Νέες μεταγραφές για Ολυμπιακό Β. στο προσκήνιο

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανακοινώσει την απόκτηση 13 ποδοσφαιριστών, ενώ το προσεχές τριήμερο οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν κι άλλους παίκτες, με τις μεταγραφικές κινήσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Η ομάδα χρειάζεται άλλους πέντε αμυντικούς (δύο στόπερ, έναν δεξιό μπακ και δύο αριστερούς οπισθοφύλακες), έναν αμυντικό χαφ, έναν…

…επιθετικό μέσο, δύο-τρεις ακόμη παίκτες για τη μεσαία γραμμή, δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν επιθετικό. Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι τρεις θα είναι ξένοι.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως με αρκετούς παίκτες η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει έρθει σε συμφωνία και άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Υπάρχουν, ωστόσο και ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις παικτών, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσπαθούν να τους εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Αν τα καταφέρουν, ο Ολυμπιακός θα είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, αν και μέχρι τώρα το βολιώτικο συγκρότημα έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις κινήσεις που έχει κάνει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις