ΓΣ στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Μαγνησίας προσκαλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 7 Απριλίου.

Αναλυτικά:

Η   Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας  καλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση με θέματα:

1) Έγκριση  διοικητικού  απολογισμού της Ε.Ε.

2)  Έγκριση  Οικονομικού απολογισμού  της  Ε.Ε.

3) Ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής διενέργειας εκλογών για :

– Πρόεδρο

-Εκτελεστική επιτροπή

-Ελεγκτική επιτροπή

Η Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία του Συνδέσμου  Μυτιλήνης –Κυρίλλου στο ισόγειο την  Κυριακή 7 Απριλίου 10:00 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 16:00  και σε περίπτωση μη απαρτίας στις  18:00.Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία θα γίνει οριστικά την Τετάρτη  10 Απριλίου  στις  17:00 μέχρι 21:00 στον ίδιο χώρο.

Προσοχή : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα Ταμιακώς τακτοποιημένα μέλη .Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον Ταμία κ. Βαγγόπουλο  Μιχάλη (τηλ. 6932423362) για  να εξοφλήσετε τυχόν οφειλές.

Υποψηφιότητες  θα γίνονται δεκτές στον  Γ. Γραμματέα   μέχρι την Παρασκευή  5 Απριλίου  στις  15:00 και θα συνοδεύονται από: 1)Αίτηση υποψηφιότητας , 2) Υπεύθυνη Δήλωση που θα παραλάβετε από  τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Αρ. Γιαννούτσο. ( τηλ.6986061910) και 3)Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.

Για πληροφορίες ,διευκρινίσεις και υποψηφιότητες  τα μέλη μπορούν να απευθύνονται  και στον Πρόεδρο της  Ε.Ε. κ. Καλλιακούδα Γεώργιο.

Τηλ :6973557023

email: [email protected]

ΒΟΛΟΣ  26/03/2024

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. του ΣΠΠΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις