Για το θετικό αποτέλεσμα η Νίκη στη Λιβαδειά

Με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα στις 4 μ.μ., Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».

Οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα των πλέι οφ, παρά την μέτρια εμφάνιση ήρθαν ισόπαλοι στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΛ και σήμερα θα επιχειρήσουν να ζευγαρώσουν τα θετικά αποτελέσματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιράντα και Να’α λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων όπως επίσης και ο τραυματίας Μπαχανάκ. Στην αποστολή επέστρεψε ο Τάσος Κρητικός που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής διότι είχε συμπληρώσει κάρτες. Την ομάδα θα κοουτσάρει κανονικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που μεσοβδόμαδα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Χωρίς προβλήματα ο Λεβαδειακός

O Λεβαδειακός ξεκίνησε με νίκη στη Νέα Ευκαρπία επί του Μακεδονικού και μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Οι πράσινοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να επιλέγει τους εξής ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαΐροβιτς, Μπελμόντ, Κουάντρα, Γκουστάβο, Χάμοντ, Κωστή, Μεχία, Νταγκό, Πίρινεν, Ρομό, Βήχος, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Συμελίδης, Σωτηράκος, Τσάπρας, Τσιριγώτης.

Μαλούτας από την Ημαθία

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμαντη (Ηπείρου) και Λυκούργο Τσολακίδη (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τσατσούλης (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις