«Αυτοκτόνησε» η ΑΕΛ

Η ΑΕΚ Β φρέναρε (3-3) τους Βυσσινί στο Σεραφείδειο και τους απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την 1η θέση.

Αδιάφορη βαθμολογικά μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε η ΑΕΚ Β στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Σεραφείδειο απέναντι στην ΑΕΛ. Οι Βυσσινί, που αμφισβητούν τη νομιμότητα συμμετοχής της Ένωσης στο μίνι πρωτάθλημα ήθελαν μόνο το τρίποντο για να διατηρήσουν επαφή με τον Λεβαδειακό. Ήταν μπροστά στο σκορ ως το 93′ με 3-2, όμως στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιεΐ διαμόρφωσε το 3-3 και «ψαλίδισε» τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για άνοδο.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ για 2η φορά φέτος δέχτηκε 3 γκολ και η πρώτη ήταν ξανά από την ΑΕΚ Β πριν από 6 μήνες (3-0)! Με ματς περισσότερο από τους Βοιωτούς η θεσσαλική ομάδα βρίσκεται στο -4…

Στο 44′ ο Μαχαίρας από εξαιρετική προσπάθεια του Ζίνι έκανε το 1-0, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κώστας Παπαγεωργίου ισοφάρισε με σουτ σε 1-1. Οι Βυσσινί έκαναν την ανατροπή στο 57′ με σουτ του Πεντρόζο, εκμεταλλευόμενοι τα διαρκή αμυντικά λάθη του αντιπάλου, αλλά στο 75′ ο Ζίνι έκανε το 2-2 με σουτ.

Η ΑΕΛ στο 85′ έκανε νέο λάθος στα μετόπισθεν και ο Βλιώρας με σουτ εξέθεσε την άμυνα, κάνοντας το 2-3. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Τιεΐ στο 90’+4′ διαμόρφωσε το 3-3 έπειτα από κακή αντίδραση του Σουλούκου. Δοκάρι για την ΑΕΛ είχε στο 34′ ο Πλέγας.

ΑΕΚ Β – ΑΕΛ 3-3

Σκόρερ: 44′ σουτ Μαχαίρας, 75′ σουτ Ζίνι, 90’+4′ σουτ Τιεΐ – 45’+1′ σουτ Κ. Παπαγεωργίου, 57′ σουτ Πεντρόζο, 85′ σουτ Βλιώρας
Δοκάρι: 34′ Πλέγας

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιεΐ), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσονού), Πεντρόζο (84′ λ.τρ. Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθήνας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις