Ήττα για τη Νίκη στη Λειβαδιά | Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης (video)

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος και δίκαια κέρδισε τη Νίκη Βόλου με σκορ 2-0 και μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ στα Σπάτα με την ΑΕΚ Β’, βρίσκεται με το ένα πόδι στη Σούπερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» μετά το 25’ όταν ισορρόπησαν το ματς και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να νιώσει πίεση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7’ μετά από τραγικό λάθος του Γκαραβέλη που έχασε την μπάλα από τον Νίκα που πέτυχε ένα από τα ευκολότερα τέρματα της καριέρας του. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο 69’ με τον νεοεισελθόντα Συμελίδη να χρίζεται σκόρερ.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως καταγράφηκε στο live event του goalpost.gr

Κίτρινες: Τσάπρας – Γαβριηλίδης.

Λεβαδειακός (Σ. Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Βήχος, Πίρινεν, Λιάγκας, Μπελμόντ (72’ Μεχία), Χάμοντ, Γιαννιώτας (66’ λ.τρ. Συμελίδης), Κωστή (56’ Κουάδρα), Νίκας (72’ Ντα Κόστα), Ρομό (56’ Μπαΐροβιτς).

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83’ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (59’ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός (93’ Κουτσιμπάνας), Πέττας (59’ Πολίτης).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας).

Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Τσολακίδης (Αθηνών).

4ος διαιτητής: Τσατσούλης (Αθηνών).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις