Νίκη παραμονής για τον Βόλο, 4-1 την Κηφισιά | Δείτε τα γκολ του αγώνα (video)

Κυριαρχική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βόλος επικρατώντας με σκορ 4-1 της Κηφισιάς και έκανε τεράστιο βήμα στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Super League και τη νέα σεζόν

Ο Βόλος έπαιξε με δύναμη και πλάνο από τα πρώτα λεπτά και επικράτησε με σκορ 4-1 της Κηφισιάς στο μεγάλο ντέρμπι της παραμονής.

Παράλληλα κέρδισε και τη διαφορά τερμάτων έναντι της ομάδας των βορείων προαστίων και πλέον έχει και την ισοβαθμία. Κυρίως όμως έδειξε πως έχει τα προσόντα να διεκδικήσει και να κερδίσει την παρουσία της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δεν μπόρεσε στο πρώτο μέρος να ισορροπήσει την κατάσταση και στο β’ μέρος… κατέρρευσε.

 

Οι Θεσσαλοί ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη και το έδειξαν από τα πρώτα… δευτερόλεπτα χάνοντας τεράστια ευκαιρία στα 45’’, ενώ λίγο αργότερα στο 3’ άνοιξαν το σκορ με τον Κόμπα.

 

Συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα της Κηφισιάς και να αναζητούν ένα ακόμα γκολ και το κατάφεραν στο 11’ με τον Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Βόλος έριξε… στροφές στην απόδοσή του, κέρδισαν μέτρα και με τον Οζέγκοβιτς μείωσαν στο 33’ σε 2-1.

Μάλιστα ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες στις οποίες ο Κόβατς είπε «όχι».

 

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως η ομάδα του Χρήστου Κόντη κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά των γκολ με τον Γκαρσία που ευστόχησε ξανά και έκανε το σκορ 3-1!

Ο Κώστας Μπράτσος πέρασε στο ματς τους Κλωναρίδη και Τετέι στην ανάπαυλα και γύρισε τον σχηματισμό της ομάδας του σε 4-4-2.

Ο Ματέους Σάντος από το «δέκα» πήγε στα άκρα και ο Τεττέι πέρασε παρτενέρ του Οζέγκοβιτς στην επίθεση και. Ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ αντί του Γκόμπελιτς

Το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό με σκληρά μαρκαρίσματα και ένταση αλλά και ελάχιστες φάσεις.

 

Στο 85’ όμως άρχισε πάλι να… παίρνει φωτιά, καθώς ο Μωραΐτης έκανε το 4-1 με τον Βόλο να παίρνει σαφές προβάδισμα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Καλογερόπουλο.Ανέλαβε να το χτυπήσει, αλλά το εκτέλεσε στο κέντρο της εστίας με δύναμη και ο Κόβατς που… έμεινε στη θέση του απέκρουσε!

 

Έτσι στην υπόλοιπη διάρκεια οι Βολιώτες κράτησαν το σκορ, με τον Ντε Καμπς πάντως να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται και πήρε τη νίκη με το τελικό 4-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις