Κόντης: «Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε στην πρώτη κατηγορία»

Ο Χρήστος Κόντης τόνισε πως οι παίκτες του Βόλου έκαναν πολλή δουλειά στο διάστημα της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, στο άγχος μόλις σημείωσαν το 1-0, ζήτησε να μείνουν συγκεντρωμένοι στα επόμενα πέντε ματς, θεωρεί πως έχουν αποκτήσει πλέον αυτοπεποίθηση για να παραμείνουν στη  Super League και στάθηκε στην παραγωγικότητά τους στην επίθεση.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “μπράβο” στους παίκτες, κάναμε τεράστια προσπάθεια, μια-δυο βδομάδες δουλέψαμε πολύ ποιοτικά στις προπονήσεις μας και αυτό βγήκε σήμερα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι βάλαμε γρήγορα το γκολ κι είχαμε περισσότερο άγχος, οπότε κι αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Μείναμε πιο πίσω, βρήκαμε τρομερές φάσεις στο transition, που και σε αυτό είμαστε καλοί από ότι φαίνεται. Είμαι χαρούμενος, αλλά έχουμε πέντε παιχνίδια. Είμαστε εδώ και προσπαθούμε, τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν, ότι έχουν ταλέντο κι αυτοπεποίθηση κι αυτό που χρειάζεται μια ομάδα για να είναι στην πρώτη κατηγορία. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα είμαστε καλύτεροι και, πραγματικά, εύχομαι να γίνει αυτό που θέλουμε.

Μέχρι τώρα είχαμε δυσκολία να βάλουμε γκολ, όμως στα τελευταία παιχνίδια βάζουμε. Με τον Αστέρα βάλαμε 2, σήμερα 4 και 3 με τον ΟΦΗ. Αρχίζουμε να βάζουμε γκολ, είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να είμαστε και καλά και στην επίθεση και στην άμυνα, βγάζουμε αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις