Ηλίας Ξιάρχος: «Άψογες και επιτυχείς οι δύο διοργανώσεις στον Βόλο»

Την πλήρη ικανοποίηση του για την επιτυχία που σημείωσε τόσο το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών/Γυναικών, όσο και η Πανεπιστημιάδα που ολοκληρώθηκε το απόγευμα (30/6) στο Βόλο, ο Ηλίας Ξιάρχος.

Ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των δύο διοργανώσεων, ο Ταμίας του Δ.Σ της ΚΟΕ και επικεφαλής της Επιτροπής Αθλημάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS) δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του.

«Από την πρώτη στιγμή που η Ελλάδα ανέλαβε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, υπήρχε η σιγουριά ότι ο Βόλος με την τεράστια τεχνογνωσία και τη συμμετοχή του κόσμου, από τον μικρότερο εθελοντή έως τους φορείς της πόλης, αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα κατέγραφε και πάλι μια άψογη διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας.
Τώρα, με την ολοκλήρωση των δύο διοργανώσεων, είναι πλέον φανερό ότι και οι προσδοκίες αυτές ξεπεράστηκαν. Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός και τα συγχαρητήρια που δεχόμαστε από τις ξένες αποστολές που, αφενός επιβεβαιώνει την αρχική πεποίθηση μας για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία των διοργανώσεων και αφετέρου μας αφήνει τη γλυκιά γεύση της ικανοποίησης μετά από όλες τις επίμονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν στην κατάλληλη προετοιμασία τους.
΄Στην διάρκεια του 19ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος είδαμε μεγάλους αθλητές και σπουδαίες επιδόσεις, δεν είναι τυχαίο ότι καταρρίφθηκαν 22 παγκόσμια ρεκόρ και ένα κολυμβητήριο γεμάτο να στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών της Εθνικής μας ομάδας.
Επτά συνολικά μετάλλια, τα περισσότερα από ποτέ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και άλλα 11 στην Πανεπιστημιάδα που ακολούθησε, καταδεικνύουν ότι το άθλημα και παρόν έχει και σπουδαιότερο μέλλον. Η ένταξη του άλλωστε στη δύναμη της ΚΟΕ, το 2010, είναι φανερό ότι το βοήθησε τα μέγιστα.
Η Ομοσπονδία μας συνεχίζει να πορεύεται τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών που την καθιστούν πρωτοπόρο για τον Ελληνικό Αθλητισμό.
Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω θερμά ακόμη και τον πιο πιτσιρικά εθελοντή σ’ αυτές τις διοργανώσεις.
Να σφίξω το χέρι σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τον Δήμο και την Περιφέρεια για την πολύτιμη συμβολή τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις