Πλημμύρισε νιάτα ο Γ.Σ.Βόλου (το νέο ρόστερ)

Τόπο στα νιάτα και ευκαιρίες εξέλιξης στα νέα παιδιά είναι τα συνθήματα που επικρατούν φέτος στην ιστορική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου. Κι αυτό γιατί ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Αντρέας Κουρουπάκης σε συνεργασία με τους προπονητές Γιώργο Κοσμάτο και Γιώργο Ντάκη, αποφάσισαν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους με νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

Έτσι απέκτησαν για…

την πρώτη ομάδα τον ταλαντούχο έφηβο Πάνο Σπανόπουλο, και τον πλέη-μέηκερ Βασίλη Ζήση, ενώ προώθησαν στην αγωνιστική ομάδα τους γεννημένους το 2000, Μάριο Κορτέση, Βασίλη Ντάκη και Παναγιώτη Σωτηρίου.

Ήδη με την πρώτη ομάδα γυμνάζονται οι έφηβοι Κωστούλας, Τάσος Φώτης, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος και Μάριος Τσίρος, οι οποίοι και πάλι θα πλαισιώσουν τους έμπειρους Κουρουπάκη, Παυλόπουλο, Τσαπραίλη, Ζαρογιάννη, Σουλιώτη και Καλογερόπουλο.

Από τον Αιολικό επέστρεψαν επίσης οι έφηβοι που είχαν δοθεί δανεικοί: Νίκος Νικόπουλος, Σωτήρης Τσιβιούρας, Κομάτας Δημήτρης, Κωστόπουλος Μάριος, Βαγγέλης Γιαννίκος και Καπραβέλος Στάθης.

Οι μόνες αποχωρήσεις από το αντρικό τμήμα του Αιολικού ήταν του έμπειρου γκαρντ Αντώνη Σαμαρά και του έφηβου Φίλιππου Σέρρη που θα ενισχύσουν τον Αιολικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις