Στο 1st Sprint Finswimming AKAdemy Cup η τεχνική κολύμβηση της Νίκης

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στο 1st Sprint Finswimming AKAdemy Cup

Σε μια ιδιαίτερη διοργάνωση στην Καρδίτσα σε κολυμβητήριο 25μ συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Η βολιώτικη ομάδα με 20μελή αποστολή συμμετείχε στους αγώνες που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΚΑ Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας παρουσία και του Εθνικού Ομοσπονδιακού προπονητή κ.Γιάννη Καλαιτζογλίδη.

Την ίδια μέρα που οι 6 αθλητές και αθλήτριες της Νίκης με τον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαιτζογλίδη αγωνίζονταν στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Lignano της Ιταλίας οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες μας δίναν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα αγώνα που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στη χώρα μας και είχε τις ιδιαιτερότητες αλλά και το ενδιαφέρον .

Πολύ καλές οι επιδόσεις των παιδιών και ιδιαίτερης σημασίας το γεγονός ότι τα νεαρά μέλη της ομάδας μας έδειξαν την αγωνιστική τους εξέλιξη που τα κατέταξε στην πρώτη θέση κατακτώντας και το Κύπελο τρόπαιο στην ηλικιακή κατηγορία τους.

Την αποστολή της ομάδας συνόδευσαν οι συνεργάτιδες βοηθοί προπονητή Αθανασία Καρατσιβή και Σταυρούλα Χατζηεφραιμίδου μέλη της ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης και αρκετοί γονείς των παιδιών.

Η αγωνιστική διάθεση των παιδιών αποτυπώθηκε σε όλα τα αγωνίσματα της ημεριδας.

Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήριά σε όλους και ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι και το νεο αίμα της ομάδας αποκτά χαρακτηριστικά της ομάδας που την διακρίνουν και την καταξιώνουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις