«Ζεστό» ενδιαφέρον του Άλεξ Χαντιτάγκι για την αγορά σουπερλιγκάτης ΠΑΕ

Θυμάστε τον Άλεξ Χαντιτάγκι; Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν ιδιοκτήτης της Καβάλας και με τη φανέλα των «Αργοναυτών» έκανε…ντεμπούτο στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το καλοκαίρι του ΄22 αποχώρησε από την μακεδονική ομάδα, ωστόσο εξακολουθεί να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη χώρα μας στο χώρο των ακινήτων, ενώ διαχρονικά δηλώνει ανοιχτός στην προοπτική αγοράς άλλου ελληνικού συλλόγου.

Μάλιστα ανά διαστήματα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να στρέφει τις κεραίες του προς Βόλο, Λάρισα και Ηρακλή, αλλά μέχρι εκεί.

Τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA δεν έκρυψε πως οραματίζεται την αγορά συλλόγου της Super League, έπειτα από το εν Ελλάδι ποδοσφαιρικό «αγροτικό» στην Καβάλα κι ενώ παρεμπιπτόντως πριν από ένα χρόνο «σκάλισε» το project αγοράς της Περσέπολις (Ιράν).

«Η καρδιά μου έχει μια βαθιά και διαρκή στοργή για την Ελλάδα και τη ζωντανή ποδοσφαιρική της κουλτούρα. Το ταξίδι μου με την Καβάλα ήταν μια οξυδερκής εμπειρία που τροφοδότησε τις φιλοδοξίες μου.

Πράγματι, εάν προκύψει η κατάλληλη ευκαιρία, οραματίζομαι τον εαυτό μου να έχω μια ομάδα Super League 1 στην Ελλάδα.

Να είστε σίγουροι ότι το ενδιαφέρον μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει ένα εξέχον χαρακτηριστικό των μελλοντικών μου σχεδίων» τόνιζε μεταξύ άλλων εκείνη την περίοδο ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας αφήνοντας ανοιχτό…παράθυρο για την είσοδό του σε ΠΑΕ της «μεγάλης» κατηγορίας.

Για να περάσουμε στο…παρασύνθημα του ρεπορτάζ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA από την Καβάλα στην οποία εξακολουθεί ο Άλεξ Χαντιτάγκι να παίζει…μπάλα (εκτός ποδοσφαίρου) επιχειρηματικά, εσχάτως δείχνει «ζεστό» ενδιαφέρον και εξετάζει διεξοδικά την προοπτική αγοράς του Ατρομήτου!

Το focus για το project επένδυσης στην ομάδα του Περιστερίου γίνεται σε καλοκαιρινό φόντο και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό και τις ραγδαίες εξελίξεις που μπορεί να δρομολογήσει μετά το τέλος της σεζόν με επίκεντρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην αθηναϊκή ΠΑΕ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις