ΣΠΠΜ: «Σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων»

Τέσσερις σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων προτίθεται να οργανώσει η ΕΠΟ μέσα στο 2016, ενημερώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας. Στην σχετική ανακοίνωση αναγράφονται οι τρόποι επικοινωνίας όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή:


“Ο Σ.Π.Π.Μ.θα ήθελε να ενημερώσει τους προπονητές μέλη του που δεν έχουν παρακολουθήσει τα διήμερα αναθεωρητικά σεμινάρια ταυτότητος τριετίας, η Ε.Π.Ο. προτίθεται να οργανώσει τέσσερις σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων μέσα στο 2016 για προπονητές, (με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α, ΟΥΕΦΑ Β ή πιστοποιητικό παρακολούθησης ΟΥΕΦΑ Α, Β, ή εξομοιωμένους καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και προπονητές πριν το έτος 1998, με αναθεωρημένα διπλώματα), που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητών μέχρι 31/12/2013.

Ύστερα από τα παραπάνω, σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο του γενικού γραμματέα του συνδέσμου μας (6986061910 Αριστείδη Γιαννούτσου) για να δηλώσετε την συμμετοχή σας ως την 8/7/2016 και να τις διαβιβάσουμε στην Ε.Π.Π.Ο. προκειμένου να ορισθούν οι πόλεις, όπου θα πραγματοποιηθούν οι σχολές, σε συνεργασία του συνδέσμου μας και της Ε.Π.Σ.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ. ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ              ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ”