«Δωδέκατος παίκτης του μέτριου Λεβαδειακού ο Μανούχος»

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό:

«…Αφού κέρδισαν τα δελτία…Τελειώστε τους με τη διαιτησία!»

Η φίλαθλη χώρα είχε σήμερα μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον αγώνα ΑΕΛ-Λεβαδειακός, να αντιληφθεί τι σημαίνει στημένο σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας για άλλη μια φορά προσπάθησε σκληρά και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Απεναντίας ο διαιτητής Μανούχος, κατώτερος των περιστάσεων, αποτέλεσε το δωδέκατο παίκτη του Λεβαδειακού και κατάφερε μόνος του υπέρ των αντιπάλων, ότι δεν κατάφερε η μέτρια ομάδα του Λεβαδειακού, που διεκδικεί την πλέον ανήθικη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το οργανωμένο θεσμικά πλαίσιο κατά της ΑΕΛ, έχει ονοματεπώνυμα και συνιστώσες παντού. Στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη super league 2. Και όλο αυτό το θέατρο του αίσχους που διαδραματίζεται στην ποδοσφαιρική Ελλάδα της ευρωπαϊκής Ηπείρου, ονομάζεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αλήθεια για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ που είναι καταφανώς «διοικούμενο» και υπό κατάληψη, οι θεσμοί της Ευρώπης δεν έχουν άποψη;;

Για τα διαιτητικά αίσχη που ανεχόμαστε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, ουδείς πλέον αισχύνεται;;

Πού είναι η Ε.Π. ΑΘΛ.Α φέτος για τα στημένα;;

Πού είναι ο Αρχιδιαιτητής για να αξιολογήσει τα διαιτητικά σκάνδαλα εις βάρος των ανυποψίαστων;;

Εφόσον το fair play είναι αδιέξοδο εξαιτίας της συλλογικής μας ανικανότητας, δηλώστε το επισήμως για να πάψουν και οι τελευταίοι νόμιμοι και ηθικοί παράγοντες να ασχολούνται με αυτόν τον ύψιστο βούρκο.

Φέτος ο «αμνός» για τη θυσία λέγεται ΑΕΛ. Του χρόνου θα είναι κάποιος άλλος ανυποψίαστος. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο νοσεί βαριά και οι μεγαλοσχήμονες καμαρώνουν για τα χαλκευμένα τρόπαια τους.

Ο κόσμος τους βλέπει και τους ξεβράζει αργά αλλά σταθερά. Οι υπαίτιοι αισθάνονται πανίσχυροι γιατί ελέγχουν τα πάντα. Και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν τη δύναμη και το έννομο συμφέρον, πως αντιδρούν;;

Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του αθλήματος και του αθλητισμού να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν ένα οριστικό τέλος στη ποδοσφαιρική διαφθορά της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Είναι ήδη αργά, αλλά κάλιο αργά παρά πότε!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις