Σημαντική ενίσχυση στον άξονα με Πετράκο η Νίκη

Σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Τζήμα με τον επικεφαλής του τεχνικού τιμ, κ. Μπίλη και του τεχνικού διευθυντή, κ. Κοκκινάκη, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να καθοριστούν τα επόμενα βήματα ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας. Στη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς τα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα γίνει κίνηση απόκτησης να είναι νέα παιδιά με κίνητρο, φιλοδοξία, ταλέντο και προπάντων οι μεταγραφικές κινήσεις να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη υπήρξαν επαφές με ποδοσφαιριστές που πληρούν αυτά τα κριτήρια και υπήρξε συμφωνία. Ο πρώτος που παίρνει το δρόμο προς το Βόλο, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της Νίκης, είναι ο Μπάμπης Πετράκος.

Ο 26χρονος Σπαρτιάτης αγωνίζεται στον άξονα ως καθαρόαιμο «6αρι» ενώ το ύψος του (1.84μ), του επιτρέπει να μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ. Τελευταία ομάδα του δυναμικού μέσου ήταν η Κοζάνη, στην οποία μεταγράφηκε λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Στη Football League είχε γεμάτες χρονιές με Επισκοπή και Ζάκυνθο ενώ έχει περάσει και από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όταν στον πάγκο ήταν ο Λεωνίδας Μπίλης.

Ο Μπάμπης Πετράκος ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο, όμως ήδη γίνονται ενέργειες ώστε να έρθει σε μονάδα του Βόλου και να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι πλούσιες παραστάσεις από τα γήπεδα της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής, αποτελούν εχέγγυο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στην προσπάθεια της Νίκης να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.

Μέσα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον άλλες τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά τη βολιώτικη ομάδα.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις