“Έφτασε η ώρα για τον τελικό των τελικών- Σας θέλουμε όλους δίπλα μας”

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Κομοτηνής, την Κυριακή (07/04) στις 5 μ.μ. και θέλει τη νίκη με περισσότερους από τρεις πόντους ώστε να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση του τμήματος:

“Έφτασε η ώρα για τον τελικό των τελικών. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας

Ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις ιώσεις που κράτησαν μακριά από τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα τέσσερις βασικές μας παίκτριες, η ομάδα μας, μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας, για τον τελικό της Κυριακής 7 Απριλίου στις 5 μ.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου με αντίπαλο τον πολύ ισχυρό ΓΑΣ Κομοτηνής.

Ο Ολυμπιακός μας, χρειάζεται νίκη με τέσσερις πόντους για να μπορέσει να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, έχοντας ως κορμό του κορίτσια ηλικίας 15-18 ετών, φυσικά με την προσθήκη των έμπειρων Χαλιβέρα, Χριστοδούλου, Χούτα.

Διοικούσα Επιτροπή, Διοίκηση, αθλήτριες και προπονητές είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις Εθνικές κατηγορίες. Περιμένουν και ζητούν για την ερχόμενη Κυριακή στις 5μ.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου, τη βοήθεια των φιλάθλων, έτσι ώστε όλοι από κοινού να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα, κάνοντας το παιχνίδι γιορτή για το βολιώτικο μπάσκετ.

Το ραντεβού μας λοιπόν την Κυριακή στις 5μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου. Σας θέλουμε όλους κοντά μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις