Με γκολάρα του Ασεχνούν ο Βόλος πέρασε και από το Αγρίνιο (video)

Με γκολάρα του Ασεχνούν, ο Βόλος πέρασε με 1-0 από το Αγρίνιο και έκανε το 3/3 στα playouts της Stoiximan Super League. Σημαντικό βήμα παραμονής για τους νικητές, έμπλεξε ο Παναιτωλικός!

Στο μυαλό του κόουτς

Σχηματισμό 3-5-2 επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης, με τον Τσάβες στο τέρμα και τους Οικονόμου, Μλάντεν και Στάγιτς στην άμυνα. Μαυρίας, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι και Τορεχόν αποτέλεσαν την πεντάδα στα χαφ, με Καρέλη και Ντίας μπροστά.

Ο δε Χρήστος Κόντης πορεύτηκε με 4-2-3-1, με τον Κόβατς κάτω από τα δοκάρια και τους Άλχο, Καλογερόπουλο, Σιέλη και Λούνα στην άμυνα. Οι Μπαριέντος και Γκλάβτσιτς βρέθηκαν στον άξονα, με Μύγα, Κόμπα και Ασεχνούν πίσω από τον Γκαρσία.

Το ματς

Για περίπου μισή ώρα αγώνα, το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό στο Αγρίνιο, με μπόλικο παιχνίδι κέντρου και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

 

Αυτό άλλαξε απότομα στο 29’, όταν ο Ασεχνούν… όπλισε από μακριά και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ για το 1-0 του Βόλου!

Κάπου εκεί, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να απειλούν δύο φορές μέσα σε ένα δίλεπτο (39’ Μαυρίας, 40’ Ντίας), πριν κινδυνέψουν άμεσα με το 2-0, όταν ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά από κοντά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός άγγιξε δις την ισοφάριση, αρχικά με τον Οικονόμου, που μετά από εκτέλεση φάουλ κατέβασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι αλλά αστόχησε εξ επαφής (43’).

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Πέρες απέτυχε και αυτός να σκοράρει από το ίδιο σχεδόν σημείο, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι!

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (85’ Μπρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78’ Λιάβας), Καρέλης (54’ Λομόνακο), Ντίας (78’ Μπουζούκης)

Στον πάγκο: Καπίνο, Μαλής, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63’ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85’ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85’ Ποπέσκου), Γκαρσία (76’ Μωραΐτης)

Στον πάγκο: Κόστιτς, Ασλανίδης, Κίτσος, Τάχατος, Τσοκάνης

Διαιτητής: Κατοίκος
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σινιοράκης
4ος: Κατσικογιάννης
VAR: Κουμπαράκης, Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις