Με τριάρα η στέψη του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε τον Σαρακηνό 3-0 και στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, μία στροφή πριν το φινάλε της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο Βλάχος άνοιξε το σκορ στο 56′ όταν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ με το κεφάλι του Ματτέα και με πλασέ έγραψε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κακάμη και στο 60′ ο Γκαλίτσιος ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Αναστασίου στο 76′ με πλασέ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ρυθμό και ένταση, με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί προϋποθέσεις για να σκοράρει χωρίς ωστόσο η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Στην καλύτερη απ’ αυτές ο Βλάχος δεν βρήκε στόχο από καλή θέση με γυριστό σουτ που επιχείρησε, στο 14′. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων έχασε και στο 41′ την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το πλασέ από κοντά κατέληξε άουτ.

Τρίτη και φαρμακερή για τον Βλάχο στο 56′ όταν από κοντά πλάσαρε σωστά τον Κωνσταντίνου για το 1-0 των γηπεδούχων. Το ματς “τελείωσε” τρία λεπτά αργότερα όταν ο Κακάμης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του που μετέτρεψε σε γκολ ο Γκαλίτσιος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλέκος Αναστασίου στο 76′ με πλασέ από κοντά που παρά την προσπάθεια του πορτιέρε του Σαρακηνού, η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας, Παπαϊωάννου (65’ Κυρίτσης), Γκαλίτσιος, Ματτέα, Νούσιος (65’ Αναστασίου), Βλάχος (84’ Σιόβας), Ζέρης (84’ Γιαρλέλης), Σέττος (74’ Κατσαγεωργίου).

Σαρακηνός (Πανόπουλος-Κασιούρας): Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Σταματίου, Γιαμαλής, Ράπτης, Γκλαβίνης (61’ Ζάχος), Γκαλμποκίνης (61’ Αγγελής), Τσιανάκας (85΄Χατζηεφραιμίδης), Μυλωνάς (88′ Τζώρτζης), Καραγιάννης (61’ Δημητριάδης), Καλιακούδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις