Υπάρχει και βολιώτικο στοιχείο στο νέο Ολυμπιακό

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είχε τονίσει πως η ομάδα θα έχει και βολιώτικο στοιχείο, προαναγγέλλοντας μάλιστα την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών από τη Μαγνησία. Μετά και την απόκτηση του Κώστα Οικονόμου, οι Βολιώτες ποδοσφαιριστές…

…της ομάδας, μέχρι στιγμής, ανέρχονται σε έξι. Με τη σειρά έχουν αποκτηθεί οι Αλέξανδρος Αναστασίου, Άγγελος Κολημήτρας (φωτό), Κώστας Παλιούρας, Βασίλης Ζαρίφης, Νίκος Μπουργάνης και Κώστας Οικονόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους οκτώ.
Το 1/3 δηλαδή του ρόστερ θα αποτελείται από Βολιώτες ποδοσφαιριστές κι αυτό έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προσφέρεται για να δοθούν ευκαιρίες και σε νεότερους ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία, καθώς με εξαίρεση τον Κώστα Οικονόμου, ο οποίος μετρά 219 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, οι υπόλοιποι είτε έχουν λίγες συμμετοχές, είτε καθόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις