Παπαθανασίου: “Ήρθε η δικαίωση” (pics)

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στην Α2 και η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Παπαθανασίου, νιώθει απόλυτη δικαίωση για την προσπάθεια των τελευταίων ετών, με την οποία ο ερυθρόλευκος σύλλογος ανέκτησε τη χαμένη του αίγλη στο γυναικείο μπάσκετ.

Η δήλωση της Ελένης Παπαθανασίου:

“Πριν από 2,5-3 χρόνια η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η πιο ιστορική ομάδα μπάσκετ της πόλης μας που το 1978 πήρε πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ το 1994 βρέθηκε στις 16 κορυφαίες του Λιλιάνα Ρονκέτι, ήταν στα πρόθυρα του αφανισμού, αφού είχε μείνει μόνο με τρεις αθλήτριες. Ε, πως να το αντέξεις αυτό…

Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν σηκώσαμε τα …μανίκια Ο καθένας από το δικό του πόστο, από το δικό του μετερίζι…

Και χθες ήρθε η δικαίωση Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με κορμό κορίτσια 15-18 ετών και με τρεις ποιοτικές προσθήκες, επανήλθε με νίκη επί του ΓΑΣ Κομοτηνής και πρωτιά στο ειδικό πρωτάθλημα, εκκωφαντικά στην A2 Εθνική κατηγορία. Μακάρι να προσεχθεί, όπως της αξίζει για να έχει ανάλογη πορεία στο μέλλον.

Το θερμό χειροκρότημα του φίλαθλου κόσμου που γέμισε ασφυκτικά χθες το ΕΑΚ και θύμισε παλιές καλές εποχές, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τα κορίτσια μας, που δούλεψαν, πάλεψαν, τα κατάφεραν.

Δημήτρη Καραστάθη, Κώστα Δέρβο, Στέλιο Πολύζο, Γιάννη Σιουμουρέκη, Νίκο Ράπτη, Κώστα Κοτοπούλη, Νικολέττα Πρίντζου, Χρύσα Γιώτη, Ευαγγελία Τόλια, Δημήτρη Μουρτζίνο, Κυριάκο Κυριακόπουλε, Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Νταιάκη, Άννα Χριστοδούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Βάλια Χούτα, Αλεξία Γκαλίδη, Κατερίνα Τσαμάγκου, Μιχάλη Λογοδότη, Ζήση Μπασδέκη, Παναγιώτη Μητραλή, Λάμπρο Τσομπανόπουλε, τα καταφέραμε. Ο χρόνος θα δείξει, αν άξιζε πραγματικά αυτή η τεράστια προσπάθεια, αυτό το μικρό θαύμα. Αυτό που μετράει είναι πως προσπαθήσαμε να μάθουμε στις μικρές μας να παλεύουν και να κερδίζουν με πολύ δουλειά τους αγώνες της ζωής…

Περήφανη για τα κορίτσια μας, ευγνώμων για όλους σας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις