Πετράκος: «Γιατί είναι η Νίκη Βόλου…»

Ο Μπάμπης Πετράκος επιλέχθηκε από την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, γιατί υπερκαλύπτει τα κριτήρια που έχουν τεθεί για τους παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας. 25 χρονών, φιλόδοξος, δυναμικός, εργατικός, μαχητής ενώ παράλληλα έχει πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής.

To goalpost.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και του έθεσε το ερώτημα για ποιους λόγους επέλεξε τη Νίκη για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και όχι κάποια ομάδα της Football League με τον Μπάμπη Πετράκο να είναι ξεκάθαρος: «Γιατί είναι η Νίκη Βόλου» απάντησε ορθά κοφτά και συμπλήρωσε:

«Μπορεί η Νίκη να συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όμως είναι ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, έχει ιστορία και πιστό και παθιασμένο κόσμο. Το πλάνο και η φιλοσοφία που θα χτιστεί η νέα ομάδα ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μου. Άλλωστε μία ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, με τον οποίο έχω ξανασυνεργαστεί, δεν θα μπορούσε να μην αποτελείται από νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που θα ματώνουν για τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή και με πολλή δουλειά στο τέλος η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της».

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις