ΠΥΡΑΣΟΣ: Ανακοίνωσε Αποστόλη Μπούτλα

Ακόμη μια ανακοίνωση μεταγραφής είχαμε σήμερα για την ομάδα του Πυράσου, που κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό πεδίο, δείχνοντας ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι η διοίκηση του Πυράσου…

δημοσιοποίησε τη συμφωνία με τον Αποστόλη Μπούτλα, φιλοξενώντας και σχετική δήλωση του ποδοσφαιριστή, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Η διοίκηση του Πυράσου με χαρά υποδέχεται ξανά στην οικογένεια του συλλόγου μας τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Μπούτλα, ο οποίος αποτελεί νέα μεταγραφή και θα βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν στην Α’ Τοπική. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, στο παρελθόν έχει φορέσει την κυανόλευκη φανέλα με την Αργώ, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό μέλος της Αγχιάλου.»

Δήλωση Αποστόλη Μπούτλα: «Νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στον Πύρασο. Πιο έτοιμος καθώς τα τελευταία χρόνια είχα πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, γυρίζω στην ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε από μικροί στη Νέα Αγχίαλο ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ να πραγματοποιήσει τους στόχους της που όπως πάντα είναι πρωταγωνιστικοί. Ξέρω ότι υπάρχει έντονος συναγωνισμός στην ομάδα, ωστόσο θα προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις