Ανακοίκωσε Παπαδόπουλο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Πρόκειται για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Παπαδόπουλο με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ατρόμητο Κατερίνης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Παπαδόπουλου από τον Ατρόμητο Κατερίνης,τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες”.

Επόμενη κίνηση για το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι η προσθήκη ενός νεαρού αμυντικού μέσου και ενός τερματοφύλακα.

Ανανέωσε ο Δερμίσης

Με την φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Δερμίσης. Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον ισχυρό ανδρα της Κατερινιώτικης ομάδας Γιώργο Γαβρίδη και συμφώνησε για την παραμονή του σην ομάδα της Νεοκαισάρειας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα ειναι η τέταρτη όσες και οι παρουσίες του Αχιλλέα στην Γ΄Εθνική κατηγορία.Έτσι μετά τους Μανίκα, Λαζαρίδη και Νάκα ο Δερμίσης είναι ο τέταρτος ποδοσφαιρστής από τον περσινό βασικό κορμό του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ανανέωσαν.

athlitiκopierias.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις