Μίνγκας και… επίσημα στα Τρίκαλα

Με την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Χρήστος Μίνγκας, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο 32χρονος μέσος επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στον θεσσαλικό σύλλογο. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Μίνγκας ο οποίος είχε αγωνιστεί και την διετία 2009 -2011 στον ΑΟΤ, αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» μετά τους Νικολακάκη, Χασομέρη, Γκάσιτς, Σαχσανίδη, Ίλιτς, Στογιάνοβιτς και Παπαδόπουλο. 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα.

Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1984 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού στην Σούπερ Λίγκα ενώ στους τρικαλινούς φιλάθλους είναι ιδιαίτερα αγαπητός από το πέρασμα του από τα Τρίκαλα πριν από 5 χρόνια.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Μίνγκας έχει αγωνιστεί σε: Λεβαδειακό, Α.Ε.Λ. Καλλονή, Απόλλων Σμύρνης, Πανθρακικό, Τρίκαλα ΑΟ, Ιωνικό, Καστοριά ΑΓΣ και Πανσερραϊκό.

Σε δηλώσεις του ο νέος άσος των Τρικάλων τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τον κ. Γιαλιά όσο και τον κ. Ψιμουλάκη για το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω τόσο μεγάλη επιθυμία από τον πρόεδρο και τον προπονητή να αγωνιστώ σε ένα σύλλογο. Επιστρέφω σε μια ομάδα που την γνωρίζω και που ζήσαμε κάποιες όμορφες στιγμές. Δεν χρειάζεται να λέμε πόσο μεγάλη δυναμική έχει ο κόσμος του ΑΟΤ. Ειδικά εγώ το γνωρίζω καλά σε 2 υπέροχες χρονιές που αγωνίστηκα στην ομάδα. Θα ήθελα από το πρώτο κιόλας ματς να δω τις κερκίδες γεμάτες. Αυτή είναι η επιθυμία κάθε ποδοσφαιριστή και πόσο μάλλον δική μου που αγωνίστηκα στα Τρίκαλα. Έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας. Όλοι μαζί, πρόεδρος, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και κόσμος να είμαστε μια γροθιά για να υλοποιήσουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστούμε στην Superleague».

DSCF2638

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις