Να σφραγίσει την παραμονή κόντρα στον Ατρόμητο

Σημαντική μονομαχία στο Πανθεσσαλικό με… μονόπλευρο ενδιαφέρον!

Στις 17:30 (Cosmote Sport, bwinΣΠΟΡ FM) ο Βόλος, υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο δεύτερο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι δυο ομάδες, έχουν διαφορετικούς στόχους σε αυτή τη μικρή διαδικασία των playouts με την ομάδα της Μαγνησίας, να θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί το οποίο θα της δώσει το δικαίωμα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το σύνολο του Χρήστου Κόντη, έχει κάνει εντυπωσιακό ντεμαράζ προκειμένου να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, αφού μετρούν ένα εντυπωσιακό 3/3 κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Κηφισιά και Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να έχουν μαζέψει εννέα βαθμούς, που τους φέρνουν με 28 στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός, έχει όλα του τα όπλα στη διάθεση του, ζητώντας από τους παίκτες του να τηρήσουν την ίδια φιλοσοφία και να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Τάχατος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος παραμένει στην κορυφή των playouts, αφού σε τρία ματς μετρά μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου, στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, γλίτωσε την «παρτίδα» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε γκολ του Τζοβάρα και πλέον έχει βάλει… στοίχημα να τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάσα Ίλιτς, συνεχίζει το ροτέισον, όπως πράττει τις τελευταίες αγωνιστικές. Σε αυτό το πλαίσιο δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Κεσχρίντα, Ντιρκς και Ντε Μποκ (οι δύο πρώτοι είχαν μείνει εκτός και στην προηγούμενη αναμέτρηση, με τον Πανσερραϊκό).

Από την άλλη, επιστρέφει από τον τραυματισμό του (στο χέρι) ο Τσιντώτας, καθώς και οι Αγκιμπού και Κούντε που είχαν μείνει εκτός με την ομάδα των Σερρών λόγω ροτέισον.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Σάλτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις