Επένδυση με Παπαγεωργίου η Νίκη

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Νίκου Παπαγεωργίου προχώρησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. της Σάκης Τζήμας, μέσω της ομάδας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, στο facebook. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και είχε γεμάτη χρονιά με τα χρώματα της Θύελλας Φιλώτα (1ος όμιλος – Γ’ Εθνική).

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Νίκος Παπαγεωργίου αποτέλεσε τον βασικό δεξί μπακ της ομάδας της Φλώρινας καταγράφοντας 30 συμμετοχές. Ο Λεωνίδας Μπίλης γνωρίζει τις ικανότητες και το ταλέντο που διαθέτει ο «μικρός» καθώς δύο χρόνια πριν τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Αλμωπό Αριδαίας. O νεαρός μπακ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο με την Εθνική Παίδων.

limni-300-350Ο Νίκος Παπαγεωργίου δεν έρχεται για πρώτη φορά στο Βόλο, καθώς τον είχε επιλέξει και ο Ντανιέλ Μπατίτσα για την Κ20 της Νίκης, τη χρονιά που οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός αμυντικός έχει φορέσει και τα χρώματα της Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης, την τελευταία χρονιά των κιτρινόμαυρων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα και την Δ.Ε η απόκτηση του Νίκου Παπαγεωργίου ο οποίος δεν έρχεται για πρώτη φορά στο Βόλο, καθώς τον είχε επιλέξει και ο Ντανιέλ Μπατίτσα για την Κ20 της Νίκης, τη χρονιά που η ομάδα μας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός αμυντικός έχει φορέσει και τα χρώματα της Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης, την τελευταία χρονιά των κιτρινόμαυρων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. O νεαρός μπακ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο με την Εθνική Παίδων.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις