Ο Ο.Υ.Κ.Β. επικράτησε με 8-6 της Νίκης για τη Β’ Εθνική πόλο

Ο Ο.Υ.Κ.Β. ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τη Νίκη για την β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος». Ύστερα από ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι ο Ο.Υ.Κ.Β. πήρε τη νίκη με 8-6 και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση…

…της διοργάνωσης (προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από τον όμιλο).
Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή ο Ο.Υ.Κ.Β. είχε νικήσει στην πρεμιέρα την ΧΑΝΘ με 14-11 και έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αύριο Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι το Οξυγόνο και στις 21.00 τον ΟΕΑ/ΝΑΒ. Για να προκριθεί θέλει νίκη με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, ο οποίος έχει ήδη δύο ήττες και να μην χάσει από το Οξυγόνο πάνω από ένα γκολ για να είναι σίγουρος. Εννοείτε πως σε περίπτωση νίκης επί του Οξυγόνου ή ισοπαλίας περνά στην επόμενη φάση.
Από την πλευρά της η Νίκη θέλει να κερδίσει το Οξυγόνο αύριο Κυριακής στις 20.00 για να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι του Ο.Υ.Κ.Β. με τη Νίκη οι παίκτες του Ζαφείρη Μαρινάγη προηγήθηκαν με 1-0, στη συνέχεια η Νίκη πήρε το προβάδισμα με 2-1, Ο Ο.Υ.Κ.Β. πέρασε μπροστά με 3-2, η Νίκη ισοφάρισε σε 3-3, για να γίνει το σκορ 6-3 για τον Ο.Υ.Κ.Β. και να αποκτήσει σ’ εκείνο το σημείο προβάδισμα, όσον αφορά την υπόθεση νίκη. Ωστόσο, η Νίκη Βόλου αντέδρασε, ισοφάρισε σε 6-6, όμως ο Ο.Υ.Κ.Β. βρήκε τον τρόπο στα τελευταία λεπτά να πετύχει δύο τέρματα και να πάρει τη νίκη με 8-6.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-1, 2-1, 3-3
Τα γκολ το Ο.Υ.Κ.Β. πέτυχαν οι: Παπαβασιλείου 2, Χρ. Μαρινάγης 1, Στεργίου1, Βαφειάδης 3, Μαρτζούχος 1
Τα τέρματα της Νίκης σημείωσαν οι: Δανιήλ 4, Χατζηγούλας 1, Γλούμης 1.

Τα πρωινά αποτελέσματα
Νίκη-ΧΑΝΘ 11-9
Οξυγόνο-ΟΕΑ/ΝΑΒ 11-6

Κυριακή 3/7
12.00 Οξυγόνο-Ο.Υ.Κ.Β.
13.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΧΑΝΘ
20.00 Νίκη-Οξυγόνο
21.00 Ο.Υ.Κ.Β.-ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις