Ολυμπιακός Βόλου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Την εταιρεία που μετέφερε την ομάδα και τους φιλάθλους την προηγούμενη Κυριακή στη Σκιάθο για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα, ευχαρίστησε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Elisabet Cruises με το οποίο πραγματοποιήθηκε η Κυριακάτικη εκδρομή μας στην Σκιάθο.

Η αποστολή μας και οι φίλαθλοι μας την περασμένη Κυριακή ταξιδέψαν με ασφάλεια και άνεση στο νησί της Σκιάθου με το “Ελισάβετ – Δήμητρα”, με τον καπετάνιο Κωνσταντίνο Δημητρίου και το άριστο προσωπικό του. Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση του καπετάνιου η οποία πραγματοποιεί κρουαζιέρες στις Σποράδες από το 1995 με 4 πλέον διαφορετικά καράβια. Εκτός των καθιερωμένων δρομολογίων παρέχει την δυνατότητα για ιδιωτικές κρουαζιέρες με εξατομικευμένες διαδρομές. Όλες συνοδεύονται από ειδικευμένο προσωπικό το οποίο σας προσφέρει την απόλυτη ψυχαγωγία σε συνδυασμό με την άριστη ξενάγηση στα μέρη που θα επισκεφτείτε κάνοντας την εκδρομή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδρομών και των δράσεων του Elizabet Cruises θα βρείτε στο elisabetcruises.net και στα τηλέφωνα (+30) 24220 91422, (+30) 6974 788083.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις