Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 3-4 πεν. (κ.δ 1-1) | HIGHLIGHTS

Στο Μάντσεστερ, η Ρεάλ “πάγωσε” από νωρίς την έδρα της Σίτι, καθώς προηγήθηκε με 1-0 στο 12’ χάρη σε γκολ του Ροντρίγκο, που της έδωσε αβαντάζ πρόκρισης με συνολικό σκορ 4-3.

Στη συνέχεια ωστόσο, η ομάδα του Αντσελότι αγωνίστηκε με εντελώς αμυντικούς προσανατολισμούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα ανελέητο “σφυροκόπημα” από τη Σίτι. Ο γκολκίπερ Λούνιν και οι αμυντικοί της Ρεάλ έσωσαν την ομάδα τους σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά εν τέλει “λύγισαν” στο 76’. Μετά από λάθος του Ρίντιγκερ, ο Ντε Μπρόινε ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ και έστειλε την προημιτελικό στην παράταση.

Το σκηνικό δεν άλλαξε, ούτε και το σκορ, παρά την ασφυκτική πίεση της Σίτι, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία του Ρίντιγκερ για τη Ρεάλ στο 105+2’. Οι εξουθενωμένοι παίκτες των δύο ομάδων έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με μεγάλη νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν με άστοχο πέναλτι του Μόντριτς, ο Λούνιν απέκρουσε τις εκτελέσεις των Σίλβα και Κόβασιτς, ο Ρίντιγκερ σκόραρε το τελευταίο πέναλτι και η Ρεάλ πήρε τεράστια πρόκριση με 4-3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις